Kana-pestopasta

  • 30 min
  • 4 hengelle
1
ruukku basilikaa
1
ruukku lehtipersiljaa
2
valkosipulin kynttä
2 rkl
pinjansiemeniä
100 g
parmesaania
0,5 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
0,5 dl
oliiviöljyä
400 g
broilerin fileitä
500 g
spagettia
2 dl
kermaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista pesto soseuttamalla yrtit, valkosipuli, pinjansiemenet, paloiteltu juusto, mausteet ja öljy hienoksi pestoksi sauvasekoittimella.
  2. Puolita broilerin fileet pituussuunnassa, mausta suolalla.
  3. Paista ne pannulla öljyssä kullanruskeiksi.
  4. Laita sillä aikaa pasta keittymään suolattuun veteen.
  5. Kun broileri on kypsää, kaada pesto broilerin fileiden päälle, sekoita ja sammuta liesi.
  6. Valuta valmis pasta. Kaada se tarjoiluastialle, nosta kanafileet sen päälle, mutta jätä kastike vielä pannulle.
  7. Laita liesi päälle, kaada kerma joukkoon, kiehauta ja kaada kastike pastan ja broilerin päälle. Tarjoa heti.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt