Kana-pestopasta

Kun itse tehtyyn pestoon lisätään kermaa, siitä tulee niin hyvä kastike, että sitä voisi lusikoida pelkälleen.

29.3.2019 16:32
Määrä4 hengelle
Valmistusaika30 min
  • 1

    ruukku basilikaa

  • 1

    ruukku lehtipersiljaa

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 2 rkl

    pinjansiemeniä

  • 100 g

    parmesaania

  • 0,5 tl

    mustapippuria

  • 1 tl

    suolaa

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

  • 400 g

    broilerin fileitä

  • 500 g

    spagettia

  • 2 dl

    kermaa

Valmistusohjeet

  1. Valmista pesto soseuttamalla yrtit, valkosipuli, pinjansiemenet, paloiteltu juusto, mausteet ja öljy hienoksi pestoksi sauvasekoittimella.

  2. Puolita broilerin fileet pituussuunnassa, mausta suolalla.

  3. Paista ne pannulla öljyssä kullanruskeiksi.

  4. Laita sillä aikaa pasta keittymään suolattuun veteen.

  5. Kun broileri on kypsää, kaada pesto broilerin fileiden päälle, sekoita ja sammuta liesi.

  6. Valuta valmis pasta. Kaada se tarjoiluastialle, nosta kanafileet sen päälle, mutta jätä kastike vielä pannulle.

  7. Laita liesi päälle, kaada kerma joukkoon, kiehauta ja kaada kastike pastan ja broilerin päälle. Tarjoa heti.

Resepti: Prisca Leclerc

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit