Konfettisalaatti

  • 20 min
  • 6 hengelle
1,5 dl
riisinjyviä
sitruunakastike
100 g
voita
3 rkl
creme fraichea
½
sitruunan mehu ja vähän kuorta raastettuna
hyppysellinen suolaa
valkopippuria
1
punainen paprika
1
vihreä paprika
pieni pala punakaalia
1
pieni romanesco-kukkakaali
140 g
säilykemaissia
1
sydänsalaatti

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi suolatussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Valmista kastike.Sulata voi kattilassa, sekoita joukkoon creme fraiche, sitruunan mehu ja kuoret, mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Anna kastikkeen jäähtyä ja asettua huoneenlämmössä. Sen rakenne muuttuu kermaiseksi ja hieman paksummaksi.
  4. Pese kasvikset ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Nosta ne kulhoon ja sekoita joukkoon maissit sekä jäähtynyt riisi.
  5. Tarjoa salaatti sydänsalaatin lehdiltä tai sellaisenaan kastikkeen kanssa.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt