Konfettisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Konfettisalaatti

Konfettisalaatin salaisuus piilee sen täyteläisessä kastikkeessa

29.3.2019 16:24
Määrä6 hengelle
Valmistusaika20 min
  • 1,5 dl

    riisinjyviä

  • sitruunakastike

  • 100 g

    voita

  • 3 rkl

    creme fraichea

  • ½

    sitruunan mehu ja vähän kuorta raastettuna

  • hyppysellinen suolaa

  • valkopippuria

  • 1

    punainen paprika

  • 1

    vihreä paprika

  • pieni pala punakaalia

  • 1

    pieni romanesco-kukkakaali

  • 140 g

    säilykemaissia

  • 1

    sydänsalaatti

Valmistusohjeet

  1. Keitä riisi suolatussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Valmista kastike.Sulata voi kattilassa, sekoita joukkoon creme fraiche, sitruunan mehu ja kuoret, mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Anna kastikkeen jäähtyä ja asettua huoneenlämmössä. Sen rakenne muuttuu kermaiseksi ja hieman paksummaksi.

  4. Pese kasvikset ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Nosta ne kulhoon ja sekoita joukkoon maissit sekä jäähtynyt riisi.

  5. Tarjoa salaatti sydänsalaatin lehdiltä tai sellaisenaan kastikkeen kanssa.

Resepti: Prisca Leclerc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit