Rapeat lohipuikot

  • 40 min
  • 4 hengelle
800 g
ruodotonta lohifileetä (ei pyrstöpäätä)
1
kananmuna
1 dl
maizenaa
3 dl
pankojauhoja tai korppujauhoja
1 tl
suolaa
½
limen kuori ja mehu
0,5 tl
inkivääriä raastettuna
rypsiöljyä

Valmistusohjeet

  1. Mittaa kananmuna, maizena ja pankojauhot omiin astioihinsa.
  2. Mausta kananmuna suolalla, limellä ja inkiväärillä.
  3. Poista lohifileestä nahka ja leikkaa noin kymmeneksi kahden sentin paksuiseksi viipaleeksi.
  4. Pyörittele palat maizenassa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  5. Kuumenna tilavassa paistinpannussa runsaasti öljyä niin, että kalapalat peittyvät puoliksi öljyyn. Paista kalapuikoista rapeita pinnaltaan.
  6. Nosta talouspaperin kautta tarjolle.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt