Nachovuoka

  • 30 min
  • 6 hengelle
300 g
nyhtökauran Mexico-makua (tai jauhelihaa)
200 g
nachoja
310 g
papumix-säilyke
300 g
valmista tomaattisalsaa
300 g
valmista juustokastiketta
tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
  2. Lorauta paistinpannulle öljyä ja paista nyhtökaurat (tai jauheliha) rapeiksi. Lisää maustekastike.
  3. Kaada nachoja uunivuokaan.
  4. Kaada päälle nyhtökaurat tai jauheliha, tomaattisalsa ja pavut.
  5. Levitä päälle toinen kerros nachoja ja päälle juustokastike.
  6. Nosta uuniin noin 15 minuutiksi.
  7. Hienonna korianteri. Kun juusto on saanut väriä, nosta vuoka uunista ja ripottele päälle korianteria. Nauti heti suoraan vuoasta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt