Nachovuoka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nachovuoka

28.2.2019 16:25
Määrä6 hengelle
Valmistusaika30 min
  • 300 g

    nyhtökauran Mexico-makua (tai jauhelihaa)

  • 200 g

    nachoja

  • 310 g

    papumix-säilyke

  • 300 g

    valmista tomaattisalsaa

  • 300 g

    valmista juustokastiketta

  • tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

  2. Lorauta paistinpannulle öljyä ja paista nyhtökaurat (tai jauheliha) rapeiksi. Lisää maustekastike.

  3. Kaada nachoja uunivuokaan.

  4. Kaada päälle nyhtökaurat tai jauheliha, tomaattisalsa ja pavut.

  5. Levitä päälle toinen kerros nachoja ja päälle juustokastike.

  6. Nosta uuniin noin 15 minuutiksi.

  7. Hienonna korianteri. Kun juusto on saanut väriä, nosta vuoka uunista ja ripottele päälle korianteria. Nauti heti suoraan vuoasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit