Ruusukaalipasta

7.1.2019 11:39
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min
  • 400 g

    täysjyväpastaa

  • 350 g

    ruusukaaleja (myös pakasteruusukaalit käyvät hyvin, niitä ei tarvitse erikseen kypsentää)

  • 70 g

    pekonia

  • 1

    sipuli

  • 2 rkl

    voita

  • 50 g

    rouhittuja kuorellisia manteleita

  • 2 tl

    sokeria

  • raastettua pecorinoa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan.

  2. Halkaise ruusukaalit ja poista uloimmat lehdet. Kypsennä niitä kaksi minuuttia mikrossa.

  3. Hienonna pekoni ja paista rapeaksi.

  4. Lisää pannulle voita, hienonnettu sipuli ja ruusukaalit. Kuullottele hetken aikaa.

  5. Lisää rouhitut mantelit ja sokeri.

  6. Siivilöi pasta ja kaada se pannulle.

  7. Pyörittele pastaa pannulla hetki ja lisää raastettua pecorinoa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit