Reseptit

Ruusukaalipasta

  • 15 min
  • 4 hengelle
400 g
täysjyväpastaa
350 g
ruusukaaleja (myös pakasteruusukaalit käyvät hyvin, niitä ei tarvitse erikseen kypsentää)
70 g
pekonia
1
sipuli
2 rkl
voita
50 g
rouhittuja kuorellisia manteleita
2 tl
sokeria
raastettua pecorinoa

Valmistusohjeet

  1. Laita pasta kiehumaan.
  2. Halkaise ruusukaalit ja poista uloimmat lehdet. Kypsennä niitä kaksi minuuttia mikrossa.
  3. Hienonna pekoni ja paista rapeaksi.
  4. Lisää pannulle voita, hienonnettu sipuli ja ruusukaalit. Kuullottele hetken aikaa.
  5. Lisää rouhitut mantelit ja sokeri.
  6. Siivilöi pasta ja kaada se pannulle.
  7. Pyörittele pastaa pannulla hetki ja lisää raastettua pecorinoa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt