Reseptit

Kikherne-kookoskeitto

  • 20 min
  • 4 hengelle
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
öljyä
1 tl
savupaprikajauhetta
1 rkl
hienonnettua timjamia
400 g
tomaattimurskaa
ripaus
sokeria
250 g
kikherneitä
400 g
kookosmaitoa
3 dl
vettä
chiliä koristeluun

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit ja kuullota niitä öljyssä.
  2. Lisää mausteet, tomaattimurska, ¾ kikherneistä ja kookosmaito. Anna kiehua noin 10 minuuttia.
  3. Soseuta sauvasekoittimella.
  4. Lisää vesi ja loput kikherneet.
  5. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.
  6. Koristele annokset ripauksella chiliä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt