Papu-spelttimuhennos

  • 35 min
  • 4 hengelle
2
porkkanaa pilkottuna
200 g
selleriä kuutioina
200 g
palsternakkaa kuutioina
2 rkl
öljyä
2 tl
kuivattua yrttiseosta
2
peperonchinoa
suolaa
2 dl
spelttihelmisuurimoita
12 dl
kasvislientä
1
laakerinlehti
3 dl
kypsiä papuja säilykkeenä tai itse liotettuja ja keitettyjä
1 dl
hienonnettua persiljaa
raastettua parmesaania

Valmistusohjeet

  1. Kuullota kasvikset, yrttiseos ja murskattu peperonchino öljyssä kattilassa. Mausta suolalla.
  2. Paahda spelttihelmisuurimoita hetki kuivalla pannulla niin, että niihin tulee paahtunut väri pintaan.
  3. Lisää kattilaan kasvisliemi, laakerinlehti ja paahdetut helmisuurimot.
  4. Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
  5. Lisää pavut ja persilja. Kuumenna ja tarjoile parmesaanijuuston ja maalaisleivän kanssa. Muhennos on parasta uudelleen lämmitettynä seuraavana päivänä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt