Papu-spelttimuhennos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Papu-spelttimuhennos

28.12.2018 12:18
Määrä4 hengelle
Valmistusaika35 min
  • 2

    porkkanaa pilkottuna

  • 200 g

    selleriä kuutioina

  • 200 g

    palsternakkaa kuutioina

  • 2 rkl

    öljyä

  • 2 tl

    kuivattua yrttiseosta

  • 2

    peperonchinoa

  • suolaa

  • 2 dl

    spelttihelmisuurimoita

  • 12 dl

    kasvislientä

  • 1

    laakerinlehti

  • 3 dl

    kypsiä papuja säilykkeenä tai itse liotettuja ja keitettyjä

  • 1 dl

    hienonnettua persiljaa

  • raastettua parmesaania

Valmistusohjeet

  1. Kuullota kasvikset, yrttiseos ja murskattu peperonchino öljyssä kattilassa. Mausta suolalla.

  2. Paahda spelttihelmisuurimoita hetki kuivalla pannulla niin, että niihin tulee paahtunut väri pintaan.

  3. Lisää kattilaan kasvisliemi, laakerinlehti ja paahdetut helmisuurimot.

  4. Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

  5. Lisää pavut ja persilja. Kuumenna ja tarjoile parmesaanijuuston ja maalaisleivän kanssa. Muhennos on parasta uudelleen lämmitettynä seuraavana päivänä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit