Reseptit

Puolukka-lihapullat ja peruna-bataattimuusi

  • 45 min
  • 4 hengelle
400 g
naudan jauhelihaa
1
muna
1 tl
kuivattua yrttimausteseosta
1 dl
murskattuja puolukoita
1/2 dl
puolukkahilloa
suolaa maun mukaan
mustapippuria
50 g
juustoraastetta

Muusi:

500 g
perunaa
500 g
bataattia
1 dl
kermaa tai maitoa
2 rkl
voita
suolaa

Valmistusohjeet:

  1. Keitä perunat ja bataatti kypsiksi.
  2. Valmista sillä aikaa lihapullat. Sekoita aineet ja muotoile lihapullia.
  3. Paista ne voissa pannulla tai 225-asteisessa uunissa noin 10–14 minuuttia, riippuen pullan koosta.
  4. Kuori perunat ja bataatit, lisää kuuma kerma ja voi.
  5. Murskaa soseeksi ja mausta suolalla.
  6. Tarjoile lihapullien kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt