Reseptit

Kermainen broileripasta

  • 20 min
  • 4 hengelle
1
valkosipulinkynsi
1 dl
parmesaania raastettuna
1 rkl
oliiviöljyä
3 rkl
valmispestoa
2 dl
kermaa
½
sitruunan mehu
mustapippuria
noin 200 g
kypsää broileria kuutioina (tai broilerin suikaleita, jolloin suikaleet paistetaan ennen pastaan lisäämistä)
500 g
tuorepastaa
kourallinen pinjansiemeniä
  1. Hienonna valkosipulinkynsi. Raasta parmesaani.
  2. Lorauta tilavalle paistinpannulle öljyä ja kuumenna. Lisää valkosipuli ja kuullota ihan hetki.
  3. Lisää sitten pestokastike ja sekoita. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi.
  4. Kun kastike kiehuu, lisää broileripalat, parmesaaniraaste, sitruunamehu ja mustapippuria. Anna juuston sulaa, kastike paksuuntuu. Sammuta liesi.
  5. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita valutettu kypsä pasta kastikkeen joukkoon pannulla, ripottele päälle pinjansiemeniä ja tarjoa heti.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt