Reseptit
Kermainen broileripasta

Kermainen broileripasta
- 20 min
- 4 hengelle
- 1
- valkosipulinkynsi
- 1 dl
- parmesaania raastettuna
- 1 rkl
- oliiviöljyä
- 3 rkl
- valmispestoa
- 2 dl
- kermaa
- ½
- sitruunan mehu
- mustapippuria
- noin 200 g
- kypsää broileria kuutioina (tai broilerin suikaleita, jolloin suikaleet paistetaan ennen pastaan lisäämistä)
- 500 g
- tuorepastaa
- kourallinen pinjansiemeniä
- Hienonna valkosipulinkynsi. Raasta parmesaani.
- Lorauta tilavalle paistinpannulle öljyä ja kuumenna. Lisää valkosipuli ja kuullota ihan hetki.
- Lisää sitten pestokastike ja sekoita. Lisää kerma ja sekoita tasaiseksi.
- Kun kastike kiehuu, lisää broileripalat, parmesaaniraaste, sitruunamehu ja mustapippuria. Anna juuston sulaa, kastike paksuuntuu. Sammuta liesi.
- Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita valutettu kypsä pasta kastikkeen joukkoon pannulla, ripottele päälle pinjansiemeniä ja tarjoa heti.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää