1
sipuli
200 g
fetaa
2 rkl
créme fraîchea
1
kananmuna
1 tl
suolaa
mustapippuria
2
munakoisoa
noin 10
kirsikkatomaattia
1 dl
parmesaaniraastetta
Valmistusohje
Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Hienonna sipuli. Murenna feta kulhoon, lisää créme fraîche, sipuli, kananmuna, suola ja pippuri.
Halkaise munakoisot kahtia ja koverra sisus niin, että munakoisoa jää reunoille noin 1,5 sentin verran. Hienonna yhden munakoison sisus ja sekoita fetaseoksen joukkoon.
Loput sisukset voit pakastaa, käyttää toiseen ruokaan tai valmistaa baba ganoush -tahnaa.
Täytä munakoisot fetatäytteellä. Aseta joukkoon puolitettuja kirsikkatomaatteja ja ripottele päälle parmesaanijuustoa.
Kypsennä uunissa noin 35 minuuttia, kunnes munakoiso on kypsää ja täyte ruskistunut.
Tarjoa riisin kera.
Resepti: Prisca Leclerc