Fetalla täytetyt munakoisot - Reseptit - Ilta-Sanomat

Fetalla täytetyt munakoisot

9.11.2018 16:16
Määrä4 hengelle
Valmistusaika50 min
  • 1

    sipuli

  • 200 g

    fetaa

  • 2 rkl

    créme fraîchea

  • 1

    kananmuna

  • 1 tl

    suolaa

  • mustapippuria

  • 2

    munakoisoa

  • noin 10

    kirsikkatomaattia

  • 1 dl

    parmesaaniraastetta

Valmistusohje

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

  2. Hienonna sipuli. Murenna feta kulhoon, lisää créme fraîche, sipuli, kananmuna, suola ja pippuri.

  3. Halkaise munakoisot kahtia ja koverra sisus niin, että munakoisoa jää reunoille noin 1,5 sentin verran. Hienonna yhden munakoison sisus ja sekoita fetaseoksen joukkoon.

  4. Loput sisukset voit pakastaa, käyttää toiseen ruokaan tai valmistaa baba ganoush -tahnaa.

  5. Täytä munakoisot fetatäytteellä. Aseta joukkoon puolitettuja kirsikkatomaatteja ja ripottele päälle parmesaanijuustoa.

  6. Kypsennä uunissa noin 35 minuuttia, kunnes munakoiso on kypsää ja täyte ruskistunut.

  7. Tarjoa riisin kera.

Resepti: Prisca Leclerc

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit