Reseptit

Parmesaanikana

  • 70 min
  • 4 hengelle
2 dl
kermaa
2,5 dl
kanalientä
½
sitruunan mehu
3
valkosipulinkynttä
150 g
parmesaania
6
broilerin rintafileepihviä
10
lehteä salviaa
pinaattia

Valmistusohjeet

  1. Valmista kastike. Kiehauta kattilassa kerma ja kanaliemi.
  2. Purista joukkoon sitruunamehu ja valkosipulinkynnet sekä lisää salvian lehdet.
  3. Anna kiehua kasaan ilman kantta noin 10 minuuttia.
  4. Raasta parmesaani ja sulata se kastikkeen joukkoon.
  5. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.
  6. Paista broilerifileisiin pinnat paistinpannulla niukassa öljyssä.
  7. Nosta fileet uunivuokaan, kaada päälle kastike ja iso kourallinen pinaatinlehtiä. Nosta uuniin 30–40 minuutiksi. Tarjoa riisin kera.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt