Parmesaanikana - Reseptit - Ilta-Sanomat

Parmesaanikana

9.11.2018 16:04
Määrä4 hengelle
Valmistusaika70 min
  • 2 dl

    kermaa

  • 2,5 dl

    kanalientä

  • ½

    sitruunan mehu

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 150 g

    parmesaania

  • 6

    broilerin rintafileepihviä

  • 10

    lehteä salviaa

  • pinaattia

Valmistusohjeet

  1. Valmista kastike. Kiehauta kattilassa kerma ja kanaliemi.

  2. Purista joukkoon sitruunamehu ja valkosipulinkynnet sekä lisää salvian lehdet.

  3. Anna kiehua kasaan ilman kantta noin 10 minuuttia.

  4. Raasta parmesaani ja sulata se kastikkeen joukkoon.

  5. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen.

  6. Paista broilerifileisiin pinnat paistinpannulla niukassa öljyssä.

  7. Nosta fileet uunivuokaan, kaada päälle kastike ja iso kourallinen pinaatinlehtiä. Nosta uuniin 30–40 minuutiksi. Tarjoa riisin kera.

Resepti: Prisca Leclerc

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit