Reseptit

Banana split -kakku

  • 90 min
  • 6 hengelle
12
Digestive-keksejä
50 g
voita
25 g
suklaata
3
banaania
suklaakastiketta
4 dl
vispikermaa (2 dl täytteeseen, 2 dl koristeluun)
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
vaniljasokeria
3 rkl
nonparelleja
1 rkl
sokeria

Valmistusohjeet

  1. Murskaa keksit rouheaksi muruksi. Sulata voi ja suklaa varovasti mikrossa välillä sekoitellen. Kaada voi-suklaaseos keksimurun joukkoon ja sekoita.
  2. Vuoraa pieni vuoka (20 x 20 cm tai piirakkavuoka) leivinpaperilla. Painele pohja vuokaan ja nosta jääkaappiin jähmettymään vähintään tunniksi.
  3. Vispaa 2 desilitraa kermaa jämäkäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan tuorejuusto ja vaniljasokeri. Lisää nonparellit ja sekoita.
  4. Leikkaa banaanit viipaleiksi ja levitä ne jähmettyneen pohjan pinnalle.
  5. Levitä päälle kerma-tuorejuustoseos.
  6. Vispaa toiset 2 desilitraa kermaa jämäkäksi vaahdoksi sokerin kera ja pursota se koristeeksi kakun päälle (yksinkertaisempaan ja kevyempään versioon tämän voi jättää pois).
  7. Tarjoa suklaakastikkeen kera.
Resepti: Prisca Leclerc

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt