Reseptit

Hampurilainen punajuuri-lisukkeella

  • 20 min
  • 4 hengelle
4
hampurilaissämpylää
500 g
naudan jauhelihaa
suolaa

Punajuurilisuke:

1
keitetty punajuuri
nippu
persiljaa
suolaa ja mustapippuria
2 tl
wasabia
1 tl
oliiviöljyä
kourallinen
rucolaa

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kypsä punajuuri ohueksi.
  2. Sekoita joukkoon muut aineet rucolaa lukuun ottamatta.
  3. Mausta liha suolalla ja muotoile neljä pihviä.
  4. Paista pihvejä kolme minuuttia molemmilta puolilta.
  5. Paahda sämpylät. Kokoa hampurilainen lisäämällä punajuurisalaattia sämpylälle ja päälle pihvi.
  6. Lisää väliin myös rucolaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt