Reseptit

Kaali-sienilaatikko

Syksyä kohden kannattaa ruokapöytä täyttää metsän antimilla, kuten sienillä.
  • 90 min
  • 4 hengelle
1 l
tuoreita metsäsieniä
2
sipulia
1
kerä kaalia
ruokaöljyä kuullotukseen
3 tl
yrttisekoitusta esimerkiksi meiramia,
basilikaa ja persiljaa
suolaa ja mustapippuria
200 g
fetajuustoa
2 dl
kasvislientä
  1. Puhdista ja pilko sienet. Kuullota niitä kuivalla pannulla, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Siirrä sivuun.
  2. Hienonna sipuli ja kaali. Kuullota sipulia ja kaalia kasarissa öljyssä, kunnes ne ovat ottaneet vähän väriä. Lisää joukkoon sienet.
  3. Mausta yrteillä, suolalla ja pippurilla. Kokoa uunivuokaan vuorotellen kaali-sienipaistosta ja fetajuustoa.
  4. Lorota päälle kasvislientä ja nosta 180-asteiseen uuniin noin tunniksi.
  5. Voit peittää vuoan foliolla, jos se ruskistuu liikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt