Kantarelli-savulohikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kantarelli-savulohikeitto

Savulohi ja kantarellit sopivat saumattomasti yhteen.

23.7.2018 11:08
Määrä4 hengelle
Valmistusaika40 min
  • 1 l

    kantarelleja

  • 3 rkl

    voita

  • 8

    uutta perunaa

  • 1 l

    itse tehtyä kalalientä

  • 3

    kesäsipulia varsineen

  • 2 dl

    kermaa

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • loraus sitruunamehua

  • 600 g

    lämminsavulohta isoina paloina

  • tuoretta tilliä

  1. Kuullota kantarelleja hetki pinnoitetulla pannulla, kunnes nesteet haihtuvat.

  2. Sulata kattilassa voita ja lisää kantarellit ja perunat. Kuullota hetki. Lisää kalaliemi ja anna kiehua, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

  3. Lisää hienonnettu kesäsipuli, lorauta kermaa ja lisää sitruunan kuori ja loraus mehua. Mausta tarvittaessa suolalla. Kuumenna.

  4. Lämmitä kalapalat ja lusikoi keittoa päälle. Ripottele päälle tilliä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit