Reseptit

Silliä, perunoita ja sipulia

  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

600 g
perunoita
300 g
sillifileitä paloina
3
munaa keitettynä
200 g
kermaviiliä
1
nippu ruohosipulia
sipuli
4
punasipulia
1/2 dl
punaviinietikkaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 dl
sokeria
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Laita perunat kiehumaan.
  2. Kuori sipulit ja leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi renkaiksi. Sekoita joukkoon punaviinietikka, oliiviöljy, sokeri, suola ja pippuri. Anna mehustua huoneenlämmössä sen aikaa, kun teet sillin valmiiksi ja keität perunat.
  3. Leikkaa sillifileet tarjoilulautaselle. Ripottele päälle keitettyä ja murskattua munaa.
  4. Sekoita kermaviilin joukkoon ruohosipulia ja mausta suolalla.
  5. Asettele kastiketta sillien päälle ja tarjoile perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt