Reseptit
Nakkikastike

Nakkikastike
Perunamuusi on mainio lisuke nakkikastikkeelle.
- 40 min
- 4 hengelle
- 400 g
- nakkeja
- 1
- sipuli
- 2 rkl
- voita
- 3 rkl
- vehnäjauhoja
- 2 rkl
- voita
- 6 dl
- lihalientä
- 1 rkl
- sinappia
- suolaa ja maustepippuria
- 1
- suolakurkku
- perunamuusia
- Ruskista pilkotut nakit ja hienonnettu sipuli pannulla voissa, siirrä ne kattilaan.
- Sulata voita pannulla ja lisää vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja pannulla, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää joukkoon lihaliemi tai vesi koko ajan sekoittaen.
- Kaada seos kattilaan nakkien joukkoon ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää sinappi, mausteet ja kuutioitu suolakurkku.
- Tarjoa suolakurkkujen ja etikkapunajuurten sekä perunamuusin kera.
Kommentit
Näytä lisää