Reseptit

Nakkikastike

Perunamuusi on mainio lisuke nakkikastikkeelle.
  • 40 min
  • 4 hengelle
400 g
nakkeja
1
sipuli
2 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
2 rkl
voita
6 dl
lihalientä
1 rkl
sinappia
suolaa ja maustepippuria
1
suolakurkku
Tarjolle

perunamuusia
  1. Ruskista pilkotut nakit ja hienonnettu sipuli pannulla voissa, siirrä ne kattilaan.
  2. Sulata voita pannulla ja lisää vehnäjauhot. Kypsennä jauhoja pannulla, kunnes ne alkavat ruskistua. Lisää joukkoon lihaliemi tai vesi koko ajan sekoittaen.
  3. Kaada seos kattilaan nakkien joukkoon ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää sinappi, mausteet ja kuutioitu suolakurkku.
  4. Tarjoa suolakurkkujen ja etikkapunajuurten sekä perunamuusin kera.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt