Reseptit

Jauhelihakeitto

Chilillä maustettu jauhelihakeitto on mitä maukkainta arkiruokaa.
  • 30 min
  • 4 hengelle
2 rkl
öljyä
400 g
jauhelihaa
1 rkl
yrttimausteseosta
suolaa
1—2 tl
chilitahnaa tai tuoretta chiliä
600 g
keittojuureksia (esim. porkkanaa, juuriselleriä, purjoa)
1 rkl
voita
12 dl
lihalientä
200 g
vihreitä taitepapuja tuoreena tai pakasteena
  1. Jos käytät tuoreita papuja, esikeitä niitä viisi minuuttia.
  2. Ruskista liha öljyssä. Lisää mausteseos, suola ja chilitahna.
  3. Kuutioi juurekset ja kuullota niitä voissa kattilassa.
  4. Lisää lihaliemi ja anna kiehua, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää jauheliha ja esikeitetyt pavut. Kuumenna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt