Wasabimaustettua grillilohta ja seesamikurkkuja - Reseptit - Ilta-Sanomat

Wasabimaustettua grillilohta ja seesamikurkkuja

Grillilohen maustamiseen sopii mainiosti wasabitahna.

25.6.2018 11:05
Määrä4 hengelle
Valmistusaika20 min
  • 4 x 150 g

    palaa merilohta

  • öljyä

  • 1 rkl

    wasabitahnaa

Kurkut:

  • 1

    kurkku

  • 2 rkl

    seesaminsiemeniä

  • 1

    punainen chili

  • 4 rkl

    riisiviinietikkaa

  • pari tippaa paahdettua seesamiöljyä

  • 1 tl

    sokeria

  • 1 tl

    merisuolaa

Lisäksi:

  • höyrytettyä riisiä

  1. Aloita kurkusta. Siivuta kurkku ja laita siivut kannelliseen purkkiin.

  2. Paahda seesaminsiemeniä vähän kuivalla pannulla.

  3. Hienonna chili ja laita kaikki ainekset purkkiin. Ravistele kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.

  4. Tarjoile grillatun lohen ja riisin kanssa. Hiero loheen öljyä ja wasabia. Grillaa melkein kypsäksi. Lohi voi jäädä punertavaksi sisältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit