Reseptit

Marokkolaisittain maustetut broilerinkoivet

Arkiset broilerinkoivet saavat juhlantuntua marokkolaisista mausteista.
  • 45 min
  • 4 hengelle
4
broilerinkoipea
2 dl
turkkilaista jogurttia
1 rkl
harissatahnaa
1 tl
kuivattua minttua
1 tl
juustokuminaa
1 tl
jauhettuja korianterinsiemeniä
suolaa
  1. Leikkaa koipien nahkapuolelle noin puolen sentin syvyisiä viiltoja.
  2. Sekoita jogurttiin harissa, minttu, juustokumina ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Pane koivet muovipussiin ja kaada päälle marinadi.
  4. Anna maustua jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
  5. Ota koivet marinadista ja pyyhi puhtaiksi talouspaperilla. Sivele koivet öljyllä ja grillaa hyvällä hiilloksella noin puoli tuntia.
  6. Tarjoile lisänä bulgur- tai kuskusalaattia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt