Marokkolaisittain maustetut broilerinkoivet - Reseptit - Ilta-Sanomat

Marokkolaisittain maustetut broilerinkoivet

Arkiset broilerinkoivet saavat juhlantuntua marokkolaisista mausteista.

25.6.2018 10:59
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
  • 4

    broilerinkoipea

  • 2 dl

    turkkilaista jogurttia

  • 1 rkl

    harissatahnaa

  • 1 tl

    kuivattua minttua

  • 1 tl

    juustokuminaa

  • 1 tl

    jauhettuja korianterinsiemeniä

  • suolaa

  1. Leikkaa koipien nahkapuolelle noin puolen sentin syvyisiä viiltoja.

  2. Sekoita jogurttiin harissa, minttu, juustokumina ja korianteri. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Pane koivet muovipussiin ja kaada päälle marinadi.

  4. Anna maustua jääkaapissa vähintään neljä tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

  5. Ota koivet marinadista ja pyyhi puhtaiksi talouspaperilla. Sivele koivet öljyllä ja grillaa hyvällä hiilloksella noin puoli tuntia.

  6. Tarjoile lisänä bulgur- tai kuskusalaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit