Savulohilaatikko - Reseptit - Ilta-Sanomat

Savulohilaatikko

14.5.2018 10:10
Määrä4 hengelle
Valmistusaika60 min
  • 1 kg

    valkosipuli-perunaviipalepakastetta

  • 400 g

    kylmäsavulohta

  • 50 g

    juustoraastetta

  • 2 dl

    kermaa

  • 2 tl

    sinappia

  • 1 nippu

    tuoretta tilliä

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja mehu

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 100 g

    juustoraastetta

  • tuoretta tilliä

  1. Asettele puolet perunaviipaleista voidellun vuoan pohjalle.

  2. Lisää päälle kylmäsavulohiviipaleet ja juustoraaste. Lisää loput perunat.

  3. Vatkaa kerma, sinappi, hienonnettu tilli sekä sitruunan mehu ja kuori sekaisin.

  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada kermaseos vuokaan.

  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

  6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

  7. Anna vetäytyä ennen syömistä. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit