Reseptit

Munakoisopasta

  • 50 min
  • 4 hengelle
1 iso
munakoiso
merisuolaa
240 g
pekonia
3
sellerinvartta
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
oliiviöljyä paistamiseen
2
peperoncinoa tai chilijauhetta
mustapippuria
suolaa
2 dl
kermaa
50 g
juustoraastetta
400 g
pastaa

Valmistusohjeet

  1. Pilko munakoiso kuutioiksi.
  2. Ripottele joukkoon merisuolaa ja jätä siivilään puoleksi tunniksi. Sekoittele välillä.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Huuhtele munakoiso hyvin ja painele ylimääräinen neste talouspaperilla.
  5. Kuutioi ja paista pekoni rapeaksi. Siirrä sivuun.
  6. Kuutioi selleri, sipuli ja valkosipuli.
  7. Kuullota munakoisokuutioita, sipuleita ja selleriä pannulla runsaassa öljyssä.
  8. Kun munakoiso on pehmeää, lisää pannulle pekoni ja mausteet.
  9. Lisää kerma ja kuumenna.
  10. Lisää juustoraaste ja tarjoile pastan kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt