Bolognesekastike ja spagettia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Bolognesekastike ja spagettia

9.4.2018 9:51
Määrä4 hengelle
Valmistusaika60 + 30 min
  • 100 g

    porsaankylkeä

  • 400 g

    naudan jauhelihaa

  • 2

    isoa sipulia

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1

    porkkana

  • 150 g

    juuriselleriä

  • 100 g

    palsternakkaa

  • 2-3 rkl

    oliiviöljyä

  • 70 g

    tomaattipyreetä

  • 500 g

    tomaattimurskaa

  • 2 tl

    kuivattua basilikaa

  • 2 tl

    kuivattua oreganoa

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • suolaa, mustapippuria

  • spagettia

  1. Kuutioi possunkylki. Ruskista sitä hetki kasarissa.

  2. Lisää jauheliha ja jatka ruskistusta. Siirrä ruskistuneet lihat sivuun odottamaan.

  3. Lisää kasariin oliiviöljyä ja lisää kuutioidut vihannekset. Kuullota hetken aikaa.

  4. Lisää tomaattipyree, tomaattimurska, mausteet ja ruskistetut lihat.

  5. Sekoita ja anna hautua noin tunti. Lisää tarvittaessa vähän lihalientä.

  6. Keitä spagetti ja tarjoile se kastikkeen kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit