Reseptit

Karjalanpaisti

  • 240 min
  • 4 hengelle
700 g
karjalanpaistilihoja
2
sipulia lohkoina
3
kuorittua porkkanaa lohkoina
15
maustepippuria
2
laakerinlehti
suolaa
vettä
  1. Aseta pataan kerroksittain lihapaloja, sipulia, porkkanaa ja mausteita.
  2. Kaada pataan kiehuvaa vettä niin, että lihat juuri ja juuri peittyvät.
  3. Kypsennä uunissa ensin 225 asteessa puoli tuntia ja peitä pata sitten kannella.
  4. Laske lämpötila 150 asteeseen ja anna hautua 2–3 tuntia.
  5. Voit myös tiputtaa lämmön 85 asteeseen ja hauduttaa pataa yön yli uunissa.
  6. Tarjoile perunamuusin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt