Reseptit

Jauheliha-papukastike ja pinaattimuusi

  • 60 min
  • 4 hengelle

Kastike

1
sipuli
2 rkl
rypsiöljyä
400 g
jauhelihaa
n. 380 g
papuseosta (esimerkiksi Salsa Mediterranean -seosta)
4 dl
tomaattimurskaa
2 tl
kuivattua yrttiseosta
1 tl
kuivattua valkosipulirouhetta
suolaa
mustapippuria

Pinaattimuusi

800 g
jauhoisia perunoita
20 g
voita
2 dl
maitoa
150 g
pakastepinaattia
suolaa
  1. Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä. Lisää jauheliha, ruskista. Lisää loput aineet ja anna kiehua noin vartti.
  2. Keitä perunat kypsiksi, sulata ja kuumenna pakastepinaatti. Kuori ja survo perunat muusiksi voin, maidon ja pinaatin kanssa. Mausta suolalla.
  3. Kaada kastike voidellun uunivuoan pohjalle ja lusikoi muusi kastikkeen päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia, että muusi saa ruskean pinnan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt