Uunilohi pestolla - Reseptit - Ilta-Sanomat

Uunilohi pestolla

12.3.2018 10:02
Määrä4 hengelle
Valmistusaika45 min
  • 800 g

    lohta

  • 1

    iso pala kuivaa maalaisleipää

  • 1 dl

    pestoa

  • 1/2

    sitruunan mehu

  • 1 dl

    juustoraastetta

  • mustapippuria

  • höyrytettyä pinaattia tai kasviksia

  1. Leikkaa lohi annospaloiksi tai valmista kokonaisena.

  2. Murusta leipä hienoksi ja sekoita kaikki ainekset.

  3. Lusikoi kuorrutus lohen päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia riippuen lohen paksuudesta.

  4. Tarjoile lisänä esimerkiksi höyrytettyä pinaattia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit