Makkarapata

  • 40 min
  • 4 hengelle

Ainekset

2
sipulia
3
porkkanaa
pala
valkokaalia
400 g
perunoita
2 rkl
öljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
1 rkl
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
1 l
vettä
1/3–1/2 nippu
tuoretta lipstikkaa
1
tuore chili
400 g
makkaraa

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipuli ja pilko porkkanat, kaali ja perunat.
  2. Kuullota vihanneksia öljyssä hetki. Lisää tomaattipyree, paprikajauhe, suola ja pippuri. Jatka kuullotusta ja lisää vesi, hienonnetut lipstikat ja chilit. Anna kiehua, kunnes perunat ovat kypsyneet.
  3. Kuutioi makkara ja lisää se lopuksi joukkoon. Kuumenna.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt