Kasvislasagne - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kasvislasagne

5.2.2018 13:29
Määrä4 hengelle
Valmistusaika75 min
  • 1

    iso munakoiso

  • öljyä paistamiseen

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 400 g

    tomaattimurskaa

  • 1 rkl

    yrttimausteseosta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 2 tl

    tummaa balsamicoa

  • 150 g

    babypinaatinlehtiä

  • 300 g

    juustoraastetta

  • 250 g

    tuorelasagnelevyjä tai esikeitettyjä kuivalasagnelevyjä

  1. Viipaloi munakoiso noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

  2. Itketä munakoisosiivut. Ripottele viipaleiden päälle suolaa ja anna seistä noin 10 minuuttia. Pyyhi suola ja pinnalle tullut neste talouspaperilla.

  3. Paista munakoisosiivuihin väri molemmilta puolilta pannulla öljyssä. Raasta kesäkurpitsa ja kuullota sitä kuivalla pannulla kunnes neste on haihtunut.

  4. Lisää tomaattimurska ja mausta seos.

  5. Anna kiehua noin 10 minuuttia.

  6. Lusikoi kastiketta lasagnevuoan pohjalle ja nosta päälle lasagnelevyjä. Lisää kastiketta, pinaatinlehtiä, paistettuja munakoisoja ja juustoraastetta. Toista kunnes kaikki ainekset ovat käytetty.

  7. Ripottele päälle juustoraastetta.

  8. Paista 175-asteisessa uunissa noin 35–45 minuuttia ja anna vetäytyä ainakin puoli tuntia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit