Pinaatti-jauhelihacannelonit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Pinaatti-jauhelihacannelonit

22.1.2018 10:42
Määrä4 hengelle
Valmistusaika75 min

Ainekset

  • 250 g

    valmiita cannelonikuoria

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 1

    sipuli

  • 2

    rkl öljyä

  • 150 g

    pakastepinaattia

  • 50 g

    juustoraastetta

  • Ripaus

    suolaa ja mustapippuria

Kastike

  • 4 dl

    kevytkermaa

  • 100 g

    voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Paista jauheliha ja sipuli. Lisää pakastepinaatti ja kuullota, kunnes pinaatti on sulanut.

  2. Sekoita joukkoon juustoraaste ja jäähdytä täytettä vähän ennen cannelonien täyttöä.

  3. Täytä cannelonit pitämällä toisessa päässä sormea aukon edessä, ettei täyte valu ulos. Lusikoi pienellä lusikalla tai sorminuuttiauuttia täytettä kuoren sisään.

  4. Lado ne öljyllä voideltuun uunivuokaan. Jos et löydä cannelonikuoria, voit käyttää myös esikeitettyjä lasagnelevyjä, jotka voi rullata vuokaan.

  5. Sekoita juustoraaste kerman joukkoon. Kaada seos vuokaan cannelonien päälle.

  6. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit