Pinaatti-jauhelihacannelonit

  • 75 min
  • 4 hengelle

Ainekset

250 g
valmiita cannelonikuoria
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
2
rkl öljyä
150 g
pakastepinaattia
50 g
juustoraastetta
Ripaus
suolaa ja mustapippuria

Kastike

4 dl
kevytkermaa
100 g
voimakasta juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Paista jauheliha ja sipuli. Lisää pakastepinaatti ja kuullota, kunnes pinaatti on sulanut.
  2. Sekoita joukkoon juustoraaste ja jäähdytä täytettä vähän ennen cannelonien täyttöä.
  3. Täytä cannelonit pitämällä toisessa päässä sormea aukon edessä, ettei täyte valu ulos. Lusikoi pienellä lusikalla tai sorminuuttiauuttia täytettä kuoren sisään.
  4. Lado ne öljyllä voideltuun uunivuokaan. Jos et löydä cannelonikuoria, voit käyttää myös esikeitettyjä lasagnelevyjä, jotka voi rullata vuokaan.
  5. Sekoita juustoraaste kerman joukkoon. Kaada seos vuokaan cannelonien päälle.
  6. Paista 225-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt