Reseptit

Merimiespihvi

  • 120 min
  • 8 hengelle

Ainekset

600 g
naudan sisäpaistia
2
sipulia
1 kg
perunoita
ripaus
suolaa, mustapippuria
3 dl
olutta
2 dl
lihalientä
  1. Siivuta liha, sipulit ja perunat. Nuiji lihoja vähän.
  2. Ruskista lihat ja sipulit voissa. Mausta ja siirrä sivuun.
  3. Kaada kuumalle pannulle paistinrasvan sekaan olut ja lihaliemi.
  4. Lado voideltuun vuokaan vuorotellen perunoita, sipuleita ja lihaa. Kaada päälle liemi.
  5. Leikkaa muutama nokare voita ylimmäisen kerroksen päälle.
  6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  7. Vuoraa vuoka foliolla ja tiputa lämpötila 120 asteeseen.
  8. Jatka paistamista noin 1 tunti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt