Merimiespihvi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Merimiespihvi

20.11.2017 11:28
Määrä8 hengelle
Valmistusaika120 min

Ainekset

  • 600 g

    naudan sisäpaistia

  • 2

    sipulia

  • 1 kg

    perunoita

  • ripaus

    suolaa, mustapippuria

  • 3 dl

    olutta

  • 2 dl

    lihalientä

  1. Siivuta liha, sipulit ja perunat. Nuiji lihoja vähän.

  2. Ruskista lihat ja sipulit voissa. Mausta ja siirrä sivuun.

  3. Kaada kuumalle pannulle paistinrasvan sekaan olut ja lihaliemi.

  4. Lado voideltuun vuokaan vuorotellen perunoita, sipuleita ja lihaa. Kaada päälle liemi.

  5. Leikkaa muutama nokare voita ylimmäisen kerroksen päälle.

  6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

  7. Vuoraa vuoka foliolla ja tiputa lämpötila 120 asteeseen.

  8. Jatka paistamista noin 1 tunti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit