Reseptit

Mahtava pekonipannari

Tämä on nopea herkku, joka toimii aina. Se on myös loistavaa eväsruokaa esimerkiksi ulkoiluun ja varsinkin reippailun jälkeen.
  • 45 min
  • 10 hengelle

Ainekset

3 dl
kuohukermaa
8 dl
maitoa
3
kananmunaa
1 tl
suolaa
1 tl
sokeria
100 g
paistettua pekonia
175 g
juustoraastetta
2 rkl
sulatettua voita
5 dl
vehnäjauhoa

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen
  2. Tee taikina: Yhdistä maito, kerma, kananmunat, suola ja sokeri sekä vehnäjauho. Sekoita taikina tasaiseksi käsin vispilällä. Siivilöi taikina.
  3. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja valuta siitä ylimääräinen rasva pois. Lisää pekonit taikinaan.
  4. Lisää taikinaan sulatettu voi. Laita uunipellin päälle leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Ripottele juustoraastetta taikinan päälle.
  5. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes pinta on herkullisen ruskea ja pohja on kypsä.
  6. Anna pannukakun jäähtyä noin puoli tuntia. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja nauti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt