Mahtava pekonipannari - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mahtava pekonipannari

Tämä on nopea herkku, joka toimii aina. Se on myös loistavaa eväsruokaa esimerkiksi ulkoiluun ja varsinkin reippailun jälkeen.

23.10.2017 15:06
Määrä10 hengelle
Valmistusaika45 min

Ainekset

  • 3 dl

    kuohukermaa

  • 8 dl

    maitoa

  • 3

    kananmunaa

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tl

    sokeria

  • 100 g

    paistettua pekonia

  • 175 g

    juustoraastetta

  • 2 rkl

    sulatettua voita

  • 5 dl

    vehnäjauhoa

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen

  2. Tee taikina: Yhdistä maito, kerma, kananmunat, suola ja sokeri sekä vehnäjauho. Sekoita taikina tasaiseksi käsin vispilällä. Siivilöi taikina.

  3. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja valuta siitä ylimääräinen rasva pois. Lisää pekonit taikinaan.

  4. Lisää taikinaan sulatettu voi. Laita uunipellin päälle leivinpaperi ja kaada taikina pellille. Ripottele juustoraastetta taikinan päälle.

  5. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes pinta on herkullisen ruskea ja pohja on kypsä.

  6. Anna pannukakun jäähtyä noin puoli tuntia. Leikkaa sopivan kokoisia paloja ja nauti.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit