Reseptit

Tonnikala-rieskarullat

  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

4
rieskanpalaa
300 g
tonnikalaa (2 prk)
2 tl
wasabia
200 g
kermaviiliä
mustapippuria
suolaa
2
porkkanaa
1
punainen paprika
1 ruukku
salaattia

Valmistusohjeet

  1. Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste. Sekoita joukkoon wasabi, kermaviili ja mausteet. Sekoita haarukalla tahnaksi.
  2. Siivuta porkkanat ohuen ohuiksi siivuiksi. Ryöppää nopeasti kuumassa vedessä ja jäähdytä. Suikaloi paprika.
  3. Levitä tahna neljän rieskan päälle. Levitä salaatinlehdet ja porkkana- ja paprikasuikaleet tonnikalatahnan päälle. Kääri tiukalle rullalle jättäen saumakohta alaspäin. Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt