Tonnikala-rieskarullat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikala-rieskarullat

25.9.2017 11:03
Määrä4 hengelle
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 4

    rieskanpalaa

  • 300 g

    tonnikalaa (2 prk)

  • 2 tl

    wasabia

  • 200 g

    kermaviiliä

  • mustapippuria

  • suolaa

  • 2

    porkkanaa

  • 1

    punainen paprika

  • 1 ruukku

    salaattia

Valmistusohjeet

  1. Valuta tonnikalasta ylimääräinen neste. Sekoita joukkoon wasabi, kermaviili ja mausteet. Sekoita haarukalla tahnaksi.

  2. Siivuta porkkanat ohuen ohuiksi siivuiksi. Ryöppää nopeasti kuumassa vedessä ja jäähdytä. Suikaloi paprika.

  3. Levitä tahna neljän rieskan päälle. Levitä salaatinlehdet ja porkkana- ja paprikasuikaleet tonnikalatahnan päälle. Kääri tiukalle rullalle jättäen saumakohta alaspäin. Tarjoile salaatin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit