Punajuuri-fetapasta

  • 25 min
  • 4 hengelle

Ainekset

600 g
punajuurta
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
oliiviöljyä
1
luomuappelsiinin kuori ja puristettu mehu
pari oksaa
tuoretta timjamia
suolaa
mustapippuria
3 dl
kermaa
200 g
fetajuustoa
2 rkl
pinjansiemeniä
400 g
pastaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori ja leikkaa punajuuri ohuiksi viipaleiksi. Siivuta valkosipulinkynnet.
  2. Kuullota punajuuria ja valkosipulia öljyssä, kunnes punajuuri on melkein kypsää. Raasta joukkoon appelsiininkuori ja purista mehu. Lisää mausteet ja kerma. Kiehauta kuumaksi.
  3. Keitä pasta. Sekoita pastan joukkoon punajuurikastike ja ripottele päälle fetajuustoa ja pinjansiemeniä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt