Reseptit

Lihamureke

  • 50 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1 dl
korppujauhoja
1 dl
kermaa tai muuta nestettä
400 g
karitsan jauhelihaa
200 g
possun jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
1 rkl
kuivattua yrttisekoitusta
2
kananmunaa
1 dl
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita korppujauhot ja neste. Anna turvota hetken. Sekoita murekkeen ainekset keskenään juustoraastetta lukuunottamatta.
  3. Levitä taikina kostutetuilla käsillä leivinpaperoidulle pellille noin sentin paksuiseksi levyksi. Levitä pinnalle juustoraaste. Kääri taikina leivinpaperin avulla rullalle.
  4. Paista mureketta uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt