Lihamureke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lihamureke

21.8.2017 10:50
Määrä4 hengelle
Valmistusaika50 min

Ainekset

  • 1 dl

    korppujauhoja

  • 1 dl

    kermaa tai muuta nestettä

  • 400 g

    karitsan jauhelihaa

  • 200 g

    possun jauhelihaa

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 1 rkl

    kuivattua yrttisekoitusta

  • 2

    kananmunaa

  • 1 dl

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

  2. Sekoita korppujauhot ja neste. Anna turvota hetken. Sekoita murekkeen ainekset keskenään juustoraastetta lukuunottamatta.

  3. Levitä taikina kostutetuilla käsillä leivinpaperoidulle pellille noin sentin paksuiseksi levyksi. Levitä pinnalle juustoraaste. Kääri taikina leivinpaperin avulla rullalle.

  4. Paista mureketta uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile perunamuusin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit