Aasialainen uunilohi

  • 20 min
  • 4 hengelle

Ainekset

4 x 150 g
lohta

Maustetahna

3 cm pala
inkivääriä
2
valkosipulia
1
punasipuli
2
punaista keskivahvaa chiliä
2 rkl
soijaa
1 tl
karkeaa merisuolaa
1
limetin raastettu kuori ja puristettu mehu
2 rkl
seesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

  1. Sekoita tahnan ainekset tehosekoittimessa.
  2. Levitä sitä lohipalojen pinnalle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia riippuen lohen paksuudesta. Jätä lohi hieman roseeksi sisältä.
  3. Tarjoile lisänä salaattia.

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt