Makkara-perunapannu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Makkara-perunapannu

31.7.2017 10:50
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 1 kg

    uusia perunoita esikeitettynä

  • 400 g

    laadukasta makkaraa tai nakkeja

  • 1

    parsakaali

  • 3 rkl

    oliiviöljyä

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu

  • nippu

    tuoretta timjamia

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat melkein kypsiksi. Pilko makkarat ja parsakaali. Pyörittele ainekset öljyssä ja nosta vuokaan.

  2. Raasta päälle sitruunan kuorta, purista mehua ja leivitä timjamin oksat vuokaan. Rouhi päälle suolaa ja pippuria.

  3. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit