Täytetyt kesäkurpitsat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Täytetyt kesäkurpitsat

24.7.2017 11:15
Määrä4 hengelle
Valmistusaika50 min

Ainekset

  • 2 isoa

    kesäkurpitsaa

  • 400 g

    jauhelihaa

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1

    sipuli

  • ½ l

    kantarelleja tai muita sieniä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • 100 g

    sinihomejuustoa

Päälle

  • juustoraastetta

  • persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa kahtia. Koverra kurpitsan sisus lusikalla täytettä varten ja leikkaa pieniksi paloiksi. Esikypsennä kesäkurpitsoita 200-asteisessa uunissa noin vartti.

  2. Hienonna sipuli ja sienet. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää pannulle sipuli, sienet ja kesäkurpitsan malto. Jatka kuullotusta, kunnes sipuli on pehmeää. Lisää tomaattipyree ja sekoita hyvin. Mausta. Murusta sinihomejuusto joukkoon ja sekoita.

  3. Lusikoi täyte esikypsennettyihin kesäkurpitsoihin ja ripottele päälle juustoraastetta. Jatka kypsennystä noin 20 minuuttia. Koristele persiljalla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit