Grillatut jumboherkkusienet

  • 45 min
  • 4 hengelle

Ainekset

800 g
jumboherkkusieniä
120 g
pekonia
purjo
3 rkl
pestoa
100 g
vuohenjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa sienten jalat irti ja pilko ne.
  2. Hienonna pekoni ja paista se rapeaksi pannulla sienisilpun kanssa. Lusikoi ylimääräinen rasva pois ja lisää hienonnettu purjo. Kuullota purjoa, kunnes se pehmenee.
  3. Nosta seos astiaan ja anna vähän jäähtyä. Sekoita joukkoon pestoa ja murustettua vuohenjuustoa. Täytä sienet.
  4. Kääri folioon ja grillaa epäsuoralla lämmöllä noin 15–20 minuuttia.

Kommentit

Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.

Kommentointiaika on päättynyt.

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt