Raparperichutney ja grillattua kassleria - Reseptit - Ilta-Sanomat

Raparperichutney ja grillattua kassleria

Raparperichutney on herkullinen lisä grillilihalle.

17.7.2017 15:15
Määrä4 hengelle
Valmistusaika35 min

Ainekset

  • 500 g

    raparperia

  • 2

    tuoretta keskivahvaa chiliä

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • 1

    punasipuli

  • 1 rkl

    raastettua inkivääriä

  • 2 dl

    sokeria

  • ripaus suolaa

  • 1 dl

    punaviinietikkaa

Lisäksi:

  • grillilihaa

  1. Pilko raparperit, hienonna chili ja sipulit.

  2. Laita kaikki ainekset kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia välillä sekoitellen.

  3. Kaada puhtaaseen lasipurkkiin, sulje ja jäähdytä. Nosta jääkaappiin ja anna maustua vähintään pari päivää ennen tarjoilua. Maku paranee, mitä kauemmin chutney saa seistä jääkaapissa.

  4. Tarjoile sitä grillilihan lisukkeena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit