Reseptit
Tomaatti-fetapasta

Tomaatti-fetapasta
Kesäisen lounaan valmistat vartissa.
- 15 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 2
- vartta kesäsipulia
- 4
- valkosipulinkynttä
- 2 rkl
- öljyä
- 250 g
- tomaattikuutioita
- suolaa
- mustapippuria
- 2 dl
- valkoviiniä
- nippu basilikaa
- 200 g
- fetajuustomurua
- 400 g
- pastaa
- Laita pasta kiehumaan. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä hetki kasarissa öljyssä. Lisää pannulle tomaattikuutiot ja kuullota hetken aikaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lorauta joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää hienonnettu basilika. Siivilöi pastasta ylimääräinen vesi ja kaada pasta kasariin kastikkeen joukkoon.
- Murusta päälle fetaa ja tarjoile heti.
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää