Tomaatti-fetapasta

Kesäisen lounaan valmistat vartissa.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

2
vartta kesäsipulia
4
valkosipulinkynttä
2 rkl
öljyä
250 g
tomaattikuutioita
suolaa
mustapippuria
2 dl
valkoviiniä
nippu basilikaa
200 g
fetajuustomurua
400 g
pastaa
  1. Laita pasta kiehumaan. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota niitä hetki kasarissa öljyssä. Lisää pannulle tomaattikuutiot ja kuullota hetken aikaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Lorauta joukkoon valkoviini ja anna kiehahtaa. Lisää hienonnettu basilika. Siivilöi pastasta ylimääräinen vesi ja kaada pasta kasariin kastikkeen joukkoon.
  3. Murusta päälle fetaa ja tarjoile heti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt