Varhaiskaalisalaattia ja possuvartaat

Ihana, kesäinen lounas valmistuu grillissä. Tarjoile seurana salaattia.
  • 55 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1
varhaiskaali
2
porkkanaa
2
valkosipulinkynttä
4
kesäsipulin vartta
½ dl
kermaviiliä
2 rkl
majoneesia
2 rkl
sitruunamehua
suolaa

Lisäksi

500–600 g
pala possun sisäfileetä
1 rkl
savupaprikajauhetta
mustapippuria
suolaa
varrastikkuja
  1. Raasta vihannekset ja hienonna sipulit. Yhdistä kaikki aineet ja anna tekeytyä jääkaapissa puolisen tuntia ennen syömistä. Leikkaa possufileet vartaisiin meneviksi paloiksi. Kierittele ne kuivamausteissa ja työnnä vartaisiin.
  2. Grillaa noin 5–8 minuuttia, riippuen palojen koosta. Tarjoile salaatin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt