Majalammen sipulikuppi

Helppo kesäruoka valmistuu simppeleistä aineksista. Tämä ruoka tunnetaan myös nimellä nappakastike. Rakkaalla kesäruoalla on monta nimeä.
  • 30 min
  • 4 hengelle

Ainekset

1 kg
uusia perunoita
1
nippu kesäsipulia varsineen
200 g
voita
suolaa
mustapippuria
perunoiden keitinvettä ja / tai maitoa

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat runsaassa suolalla ja tillillä maustetussa vedessä. Kun perunat ovat kypsiä, ota talteen vähän lientä kastiketta varten.
  2. Hienonna kesäsipuli ja varret ja laita ne kuppiin. Laita joukkoon iso nokare voita, rouhi päälle mustapippuria ja vähän suolaa sekä kaada perunoiden keitinvettä päälle. Voit lorauttaa joukkoon myös kuumaa maitoa.
  3. Dippaile perunoita kuppiin ja syö lopuksi herkut kupista lusikalla, jos sinne on jäänyt jotain.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt