Fenkolikeitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Fenkolikeitto

12.6.2017 13:27
Määrä4 hengelle
Valmistusaika30 min

Ainekset

  • 1

    fenkoli

  • 1

    sipuli

  • voita

  • vastajauhettua valkopippuria

  • ripaus cayennepippuria

  • suolaa

  • 2 rkl

    vehnäjauhoja

  • 200 g

    katkarapuja

  • 8 dl

    kalalientä

  • 2 dl

    kuohukermaa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa fenkoli neljään osaan ja edelleen ohuiksi viipaleiksi.

  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota vihannekset voissa. Lisää mausteet ja vehnäjauhot koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.

  3. Lisää puolet katkaravuista, neste ja kerma. Hauduta kannen alla 20 minuuttia ja siivilöi keitto.

  4. Tarkista maku ja lisää loput katkaravut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit