Oliivi-kaprispasta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Oliivi-kaprispasta

12.6.2017 13:10
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 400 g

    täysjyväpastaa

  • 1

    punasipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • runsaasti

    oliiviöljyä

  • 250 g

    kirsikkatomaatteja

  • 1 dl

    mustia oliiveja

  • 1 prk

    kapriksia

  • 1

    sitruunan puristettu mehu

Valmistusohjeet

  1. Keitä pasta.

  2. Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetken aikaa öljyssä. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit ja kuumenna.

  3. Poista oliiveista kivet ja lisää ne kapristen kanssa pannulle.

  4. Purista joukkoon sitruunamehua ja tarjoile kastike pastan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit