Reseptit
Pistaasilla kuorrutettu halloumijuusto ja raikas salaatti

Pistaasilla kuorrutettu halloumijuusto ja raikas salaatti
- 20 min
Ainekset
- 500 g
- halloumijuustoa
- 2 dl
- vehnäjauhoa
- 3
- kananmunaa
- 1 dl
- maitoa
- 200 g
- pistaasipähkinöitä
Salaatti
- 500 g
- uusia perunoita
- 20
- retiisiä
- nippu
- kevätsipulia varsineen
- nippu
- tuoreita yrttejä esim. basilikaa, lipstikkaa, minttua
- 3 rkl
- valkoviinietikkaa
- 3 rkl
- oliiviöljyä
- suolaa
Valmistusohjeet
- Leikkaa halloumijuusto siivuiksi. Rouhi pistaasipähkinät hienoksi rouheeksi tehosekoittimessa.
- Laita vehnäjauhot yhteen laakeaan astiaan, pistaasirouhe yhteen astiaan ja sekoita maito ja kananmunat keskenään ja kaada seos laakeaan astiaan.
- Pyöritä halloumisiivut ensin vehnäjauhossa, sitten muna-maitoseoksessa ja painele viimeiseksi siivut pistaasirouheessa.
- Grillaa nopeasti molemmilta puolilta ja tarjoile salaatin kanssa.
- Keitä perunat ja jäähdytä ne. Sekoita joukkoon retiisit, silputtu kevätsipuli ja tuoreita yrttejä. Pirskottele päälle viinietikkaa ja öljyä.
- Grillaus
- Grillausreseptit
- Grillikesä
- Halloumijuusto
- Pistaasipähkinä
- peruna
- Varhaisperuna
- uudet perunat
- salaatti
Kommentit
Artikkelin kommentointi ei ole käytössä.
Kommentointiaika on päättynyt.
Näytä lisää