Grillatut persikat ja mascarponevaahto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Grillatut persikat ja mascarponevaahto

Grillatut persikat voidaan nauttia myös tuoreiden mansikoiden kera.­

6.6.2017 15:11
Valmistusaika25 min

Ainekset

  • 4

    persikkaa

  • 4

    palaa foliota

  • 4 rkl

    hunajaa

  • 4 rkl

    voita

Vaahto

  • 250 g

    mascarponejuustoa, myös tavallinen maustamaton tuorejuusto käy

  • 2 dl

    kermaa vaahdotettuna

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • tarvitset foliota

Valmistusohjeet

  1. Halkaise persikat ja poista kivi.

  2. Nosta persikat folionyyttiin ja lusikoi päälle hunajaa ja voita.

  3. Kääri folio tiukalle rullalle ja nosta grilliin noin 10—15 minuutiksi.

  4. Vaahdota kerma ja sekoita se huoneenlämpöiseen mascarponejuustoon. Mausta vaniljasokerilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit