Reseptit
Pinaatti-kalakeitto

Pinaatti-kalakeitto
- 30 min
- 4 hengelle
Ainekset
- 8
- perunaa
- 2
- sipulia
- 4
- valkosipulinkynttä
- 2 rkl
- voita
- 1 ½ l
- kalalientä
- 100 g
- sulatejuustoa
- 150 g
- lehtipinaattia pakasteesta
- 500–600 g
- kalafileitä paloiteltuna (kala voi olla lohta tai jotain kotimaista vaaleaa kalaa)
Valmistusohjeet
- Kuori ja kuutioi perunat. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä kattilassa voissa hetki. Kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
- Lisää sulatejuusto ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Lisää pinaatti ja kuumenna liehuvaksi. Maista tarvitseeko keitto suolaa. Jos kalaliemi on suolaista, ei lisäsuolaa tarvitse.
- Lisää kalat, laita kansi kiinni, siirrä levyltä ja anna hautua noin viitisen minuuttia kunnes kalat ovat kypsyneet. Älä keitä enää, etteivät kalat hajoa kattilassa.
Kommentit
Näytä lisää