One pot -pasta

  • 20 min
  • 4 hengelle

Ainekset

3
tomaattia
300 g
kurpitsaa
3
punasipulia
pari lehteä
lehtikaalia
3
valkosipulinkynttä
300 g
makkaraa tai nakkeja (siskonmakkaroita ja muuta tuoremakkaraa, myös chorizo tai ihan tavalliset nakit käyvät)
300 g
pastaa tai spaghettia
1 l
liha- tai kasvislientä
ripaus
mustapippuria
noin 1 dl
silputtua basilikaa ja lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

  1. Kuutioi tomaatit, kuori ja kuutioi kurpitsa, siivuta sipulit, hienonna lehtikaalit ja pilko valkosipulinkynnet.
  2. Pullauta makkarat ulos kuorestaan pieniksi nokareiksi. Laita kaikki ainekset kattilaan tai pataan. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Painele aineksia nesteen alle ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt