Valkosuklaa-marenkikakku - Reseptit - Ilta-Sanomat

Valkosuklaa-marenkikakku

Nopea pavlova valmistuu kaupan marenkipohjista ja maustetusta rahkasta. 

11.5.2017 13:22
Määrä4-6 hengelle
Valmistusaika10 min

Ainekset

  • 2 dl

    kermaa

  • 1

    purkki (200 g) maustettua rahkaa (kuningatar)

  • n. 300 g

    mansikoita

  • 2

    kappaletta valmiita marenkipohjia

  • n. 120 g

    mustikoita

  • vaahtokarkkeja

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon rahka. Leikkaa suurin osa mansikoista viipaleiksi.

  2. Levitä rahkavaahto marenkipohjan päälle ja mansikkaviipaleet sen pinnalle. Aseta toinen marenkipohja kaiken päälle ja koristele marjoilla ja vaahtokarkeilla.

  3. Tarjoa heti, ettei marenki pehmene.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit