Paistettua broilerinmaksaa ja raikasta salaattia

Broilerinmaksa on edullinen ja nopea arkiruoka. Tarjoile se keväällä varhaiskaalisalaatin kanssa.
  • 15 min
  • 4 hengelle

Ainekset

300 g
lehtikaalia
2
greippiä
½
varhaiskaali
200 g
pakasteherneitä
300 g
broilerin maksaa (pakasteesta)
2 rkl
yrttimausteseosta esim. Provencen
1 tl
tummaa balsamicoa
suolaa
valkopippuria
voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Sulata broilerinmaksa ajoissa. Mausta maksa balsamicolla, yrteillä, suolalla ja valkopippurilla.
  2. Paista voissa pari minuuttia molemmilta puolilta. Revi lehtikaali aivan hienoksi. Fileoi greippi kalvottomiksi siivuiksi, hienonna varhaiskaali ja sulata herneet.
  3. Yhdistä salaatin ainekset ja tarjoile paistetun broilerin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt