Paistettua broilerinmaksaa ja raikasta salaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua broilerinmaksaa ja raikasta salaattia

Broilerinmaksa on edullinen ja nopea arkiruoka. Tarjoile se keväällä varhaiskaalisalaatin kanssa.

Greippi raikastaa varhaiskaalisalaatin.

8.5.2017 10:35
Määrä4 hengelle
Valmistusaika15 min

Ainekset

  • 300 g

    lehtikaalia

  • 2

    greippiä

  • ½

    varhaiskaali

  • 200 g

    pakasteherneitä

  • 300 g

    broilerin maksaa (pakasteesta)

  • 2 rkl

    yrttimausteseosta esim. Provencen

  • 1 tl

    tummaa balsamicoa

  • suolaa

  • valkopippuria

  • voita paistamiseen

Valmistusohjeet

  1. Sulata broilerinmaksa ajoissa. Mausta maksa balsamicolla, yrteillä, suolalla ja valkopippurilla.

  2. Paista voissa pari minuuttia molemmilta puolilta. Revi lehtikaali aivan hienoksi. Fileoi greippi kalvottomiksi siivuiksi, hienonna varhaiskaali ja sulata herneet.

  3. Yhdistä salaatin ainekset ja tarjoile paistetun broilerin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit